På flakmoppe från centerstämma till cannabisfält | Höglandsnytt
Debatt

På flakmoppe från centerstämma till cannabisfält

”Hurra för Centerns Ungdomsförbund! Bygden kommer att bli upplivad och gårdarna blir eftertraktade. Jag vill ju inte att mina åkrar ska stå i träda”, skriver signaturen Nisse med flakmoppen på Höglandsnytt Debatt på tal om centerförslaget att legalisera cannabis.

När jag besökte centerns senaste idéstämma fastnade jag för ungdomsförbundets goda idéer. Det är ju de som är vår framtid på landsbygden. Tyvärr hjälpte det inte att jag tog flakmoppen och åkte dit då jag förlorade i omröstningen om månggifte och fri invandring.

Mina snickare hade gjort ett gott arbete med min säng men nu känns den lite väl stor. Jag lobbade så gott jag kunde. Denna gången hjälpte det inte. Men vid idéstämman träffade jag en ung kvinna. Hon var vacker och hade behagen på rätt ställe. Hon beklagade vårt nederlag i dessa framtidsfrågor. När hon hörde att jag bodde på landsbygden blev hon lyrisk och vem vet kanske får jag henne så småningom som stadigvarande sängkamrat. Jag har ju sparat mig för en sån urladdning. Jag är som jag tidigare nämnt i stort sett obegagnad. Hon – Gullet- kallar jag henne för, var full av idéer för att få fart på landsbygden.

Hon åkte med mig på flakmoppen och vi tog oss till den s k plattan i Stockholm city. Där genomförde vi tillsammans en marknadsundersökning och fann väldigt snabbt behovet av marijuana och cannabis. Gullet tipsade mig hur jag kunde odla denna stimulanskrydda på mina åkrar och tjäna stora pengar. Nu har jag med förtjusning sett att Gullets förslag tillstyrkts av centerns ungdomar (de som står för partiets framtid).

Nu har jag äntligen kommit igång igen! Genast tog jag kontakt med Hushållningssällskapets växtodlingsrådgivare om hur man odlar dessa kryddor. Samtidigt håller jag på att trimma flakmoppen då jag även tänker leverera kryddorna till systembolaget. Det blir ett intensivt åkande men vad gör väl det. Nästa steg i detta utmärkta centerförslag blir att landsbygden kommer att befolkas av kryddälskare.

När jag fått full fart på odlingarna har Gullet lovat att flytta till mig och då får jag även god nytta av min snickeriinvestering. Gullet hade några tjejkompisar som ville hänga med så jag har förvarnat mina grannar ifall jag inte själv klarar av dem allihop. Bygden kommer att bli upplivad och gårdarna blir eftertraktade. Naturligtvis vill jag att mina frön ska gro på olika sätt. Jag vill ju inte att mina åkrar ska stå i träda som jag själv fått göra alltför länge.
Tanken är att Gullet ska hålla föreläsningar i vår nedlagda byskola.

”Nisse med flakmoppen”

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

  1. Centern – framtidsparti. Herregu, jag blir bara arg. Jag blir vansinnig då jag läser hur illa mitt förra parti sköter sig. Är det missbrukare som ska höja de katostrofalt usla opinionssiffrorna. Känner inte igen mig alls. Centern saknar ledning , det gäller partiet i alla dess grupperingar, ministrar, riksdagsledamöter, ungdomsförbund och kvinnoförbund i detta nya uttalade feministiska parti.
    Jaha du Nisse, det här är ju något för landsbygden som du skriver. Eskil Erlandsson som landsbygdsminister och näringsministern Annie Lööf har fått nya ljusa ideér så varför inte kalla ihop till en ny idéstämmai partiet? Nu gror det väl snart på landets åkrar och missbrukarna eller kryddälskarna som du kallar dem andas ny morronluft. Centern svävar på kryddmoln, men hur ska anhängarskaran se ut i opinionsundersöknigar och nästa val som är nära. Har kanske alliansens folkhälsominister ( krisdemokraten Maria Larsson, också anammat ungdomsförbundets idé?
    Emellertid önskar jag dig Nisse lycka till med allt det övriga , Gullet och gullets tjejkompisar. Ni får kanske fart på byskolan igen! Näringsministern eller landsbygdsministern kan väl inviga den då dina och dina ungkarlskompisars ”satsningar” ger resultat…

    Tidigare centerpartist

Kommentarer avstängda