Nässjö Toppnyheter

PANIK! VÅG AV SEXUELLA ÖVERFALL I NÄSSJÖ

Höglandspolisen utreder nu en våg av överfall och sexuella övergrepp på kvinnor i centrum i Nässjö.

Kl 2028 på torsdagens kväll i Nässjö på Mariagatan i anslutning till parkeringsplatsen vid Missionskyrkan blev en kvinna överfallen.

En kvinna blev förföljd av en man från Stora Torget till Missionskyrkan. När hon kom fram till p-platsen kom mannen fram till henne, tryckte upp henne mot en bil och angrepp henne sexuellt.

”Har man gjort några iakkttagelser är man välkommen att höra av sig. Vi vill gärna ha vittnesuppgifter. Vi har en del att jobba på”, säger Höglandspolisens presstalesperson Roger Olsson.

Vid 19-tiden på Nässjö C den 19e mars angrep en man sexuellt en kvinna på perrongen för tåget mot Värnamo.

24e mars utanför ett gym i söndags vid 1930-tiden. En kvinna hade tränat på gymet. När hon kom ut dök en man upp och följde efter henne när hon gick till sin bil. När hon satte sig i bilen blev hon sexuellt ofredad.

”Vi har en del uppgifter att gå på men är angelägna att få in uppgifter om någon sett något. VI försöker hitta gemensamma nämnare i ärendena”, säger Roger Olsson.

Under torsdagen vid 21-tiden kom en man fram till en kvinna på Willys parkering. Kvinnan kände obehag.
”Vi prioriterar det här nu. Vi lägger extra resurser på Nässjö för att skapa trygghet. Bra att vara vaksam när man rör sig i Nässjö”, säger Roger Olsson men uppmanar folk att inte känna någon panik.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook