Partistyrelsen i (s) – en brottsorganisation | Höglandsnytt
Debatt Opinion

Partistyrelsen i (s) – en brottsorganisation

Den socialdemokratiska partistyrelsen och VU är ansvariga för det genom tiderna sämst organiserade och regisserade partivalet någonsin. När de sedan genom ett totalt odemokratiskt förfaringssätt tagit fram en ny partiledare sviker de honom totalt.

Efter valet av den nye partiledaren gör de allt för att krossa honom. Inte någon gång skymtar man från deras sida en omsorg om partiet, politiken, medlemmarna eller den de valt. Alla är bara ute att så fort som möjligt sätta krokben på honom för att själva få en andra chans att ta över ordförandeskapet.
I stället för att ständigt hitta fel hos den nye borde media nagelfarit varenda en i Partistyrelse och VU. Det är där vi har de oansvariga, medelmåttorna, de moraliskt lågtstående. Att den person – Wanja Lundby-Wedin – som nästan utraderat Fackföreningsrörelsens inflytande skall vara med och utse ny ordförande måste vara ett skämt.
Det vi nu ser i partitoppen är en svällande cancersvulst som måste opereras bort om partiet överhuvudtaget skall kunna komma igen. Denna cancersvulst representeras av Partistyrelse och VU.
Att låta dessa åny få ansvaret för att ta fram en ny partiledare är så sjukt att man undrar om partiet helt tappat omdömet. Jag är övertygad att om Juholt fått det stöd som ovillkorligen skulle kommit honom till del hade blivit en statsminister som på ett mycket positivt sätt skulle lämnat spår i historien.
Hur kan partimedlemmarna låta dessa arroganta, egocentrerade, egoistiska personer än en gång få uppdraget att ta fram partiledare.
Partistyrelse och VU börjar mer och mer likna den innersta cirkeln i en brottsorganisation. Men kom ihåg en sak. Vi accepterar aldrig en partiledare som drar partiet åt höger. Då skall vi se till att vänsterpartiet går om SAP.

Olle Ljungbeck

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook