Ydre

”PERFEKT FÖR ARBETSLÄGER” – Kina sluter avtal med Ydre kommun


Glest befolkat. Avlägset. Kommunistregimen i Peking sluter nytt avtal om arbetsläger med Ydre kommun.

Kommunistregimen i Kina står inför stora utmaningar. Dagens arbetsläger där slavarbete bedrivs måste bli många fler om folkmordet på uigurer ska kunna fortsätta och om landets ekonomi ska fortsätta växa.

Räddaren i nöden heter Ydre kommun som nu i ett avtal värt flera miljarder kronor ska upplåta mark till kinesiska arbetsläger. Totalt väntas det bli ett tiotal läger, åtminstone till en början.

Lägren förläggs bl a till Svinhult, Norra Vi och på ett antal öar i Sommen. Totalt väntas cirka 50 000 lägerfångar transporteras till Ydre. Fångarna ska bl a tillverka mobiltelefoner och kläder till den svenska marknaden. Kommunistregimen kommer också att använda sig av ett antal stora svenska influencers för att få avsättning för de lägertillverkade produkterna.

”Det här känns som att vi slår åtta flugor i en smäll”, säger Si Yueyi, folkmordsattaché på kinesiska ambassaden i Stockholm.

Ydre kommun kommer att använda pengarna för att ta tillbaka de Ydreområden som tagits från kommunen genom åren. Det handlar bland annat om Malexander, Blåvik, Rumskulla och Tidersrum.

”Vi kommer att använda våld och vapen om så behövs. Ett enat Ydre kan aldrig besegras”, säger Östen Mybo, Ydre kommuns nytillträdde militäre strateg.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook