Platt fall för Vetlanda BK i natt – efter cupskräll

Vetlanda BK kunde inte följa upp cupskrällen från tidigare i dag då man slog Västerås. Sent på fredagskvällen blev det förlust mot Sandviken med klara 1-7.

Sandviken, som den här säsongen tränas av tidigare VBK-tränaren Sergei In-Fa-Lin, hade 3-0 i halvlek och ökade sedan bara på.
Vetlanda BKs tröstmål gjordes av Robin Folkesson vid ställningen 0-5 och med fem minuter kvar att spela.
I Sandviken imponerade nye ryssen Alan Dzhusoev som låg bakom de flesta målen. Christoffer Edlund gjorde tre av SAIK:s mål.
VBK:s mål vaktades den här gången av Oskar Löfqvist.
Den andra matchen i samma grupp vanns av Västerås som slog tillbaka Vänersborg med 5-3.
Nu avslutar VBK gruppspelet i cupen mot Vänersborg. Den matchen spelas vid lunchtid på lördagen. Förmodligen behöver VBK vinna den matchen för att nå semifinal på söndag.