Eksjö

Pojkar skrek i Eksjö – blev omskurna

Polisen misstänker anhöriga till två pojkar i Eksjö för grov misshandel efter att omskärelse ska ha utfört på pojkarnas snoppar i en bostad i helgen. Mamman till pojkarna sitter anhållen

Vittnen ska ha slagit larm till polisen efter att man hört barn skrika i en bostad i Eksjö i söndags mitt på dagen.
Polisen larmades till bostaden och efter samtal/förhör med vuxna i bostaden stod det klart att två pojkar blivit utsatta för omskärelse.
Den ene pojken har inte börjat skolan och den andre pojken ska vara i lågstadieåldern.
De anhöriga till pojkarna misstänks för grov misshandel och brott om lagen om omskärelse. Polisen ska nu undersöka hur omskärelsen och gått till och vem som utfört den.
Ingen greps. Det är oklart om pojkarna fått några allvarliga men från omskärelsen förutom att delar av deras manslemmar skurits bort.

Efter att polisen varit på plats beslutades att pojkarnas mamma, en kvinna i 35-årsåldern skulle hämtas till förhör.
Hon sitter efter beslut av åklagare anhållen hos Höglandspolisen misstänkt för grov misshandel och anstiftan till omskärelse. Det är oklart om mamman hållit i verktygen som skurit i pojkarnas snoppar och fler personer kan komma att utredas för brott.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Hoppas barnen kommer till en annan familj som inte misshandlar dom fast jag skulle nog inte sätta några pengar på det. Slutar nog med att föräldrarna får pengar för att dom inte får utöva sin religion, får nog hjälp av DO att få upp beloppet för skadestånd är ju mera som ett skämt i sverige.

  2. Jag hoppas innerligt att dom får ett välförtjänt straff för detta!

Kommentarer avstängda