Jönköping

POLISDRAMA I NATT: Tjuvliga jagade av hundar efter biljakt


Tjuvliga jagade av hundar efter biljakt under natten till onsdagen.

Klockan var 01.56 när en polispatrull försökte stoppa en bilist i närheten av Bankeryd. Bilisten vägrade stanna på polisens tecken och körde vårdslöst i riktning mot Bankeryd.

I närheten av Ågatan i Bankeryd fick polisen stopp på bilisten och då sprang en person från bilen ut i terrängen. Personen spårades upp med hund och infångades. Tre andra personer tog polisen kontroll över och måste sätta handklovar på.

Förare var en man i 25-årsåldern och han misstänks för drograttfylleri och innehav av narkotika. En passagerare, man i 20-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott. En passagerare, kvinna i 25-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk. En passagerare, man i övre tonåren misstänks för ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Föraren är också misstänkt märkesförsfalskning eftersom bilen var falskskyltad, förberedelse till stöld eftersom inbrottsverktyg hittades i bilen samt flera trafikbrott, bland annat grov vårdslöshet i trafik. Samtliga misstänkta frigavs dock efter provtagning och förhör.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook