Nässjö

Polisen på Torget i Forserum: Inga polisanmälningar

Efter 1,5 timme med mobil polisstation på Torget i Forserum har polisen inte fått in en enda anmälan.
Mediebevakningen är omfattande kring polisens mobila polisstation. Förutom Höglandsnytt också Svt, Tv4 och SR Jönköping.
Stationen öppnade vid 11 och vid 12:30-tiden har ännu ingen polisanmälan kommit in. Bara några nyfikna som kollat in vad som händer.
”Vi hade inga förväntningar. Vi visste inte om det skulle komma en, noll eller hundra anmälningar. Det här kanske är fel metod vi ska utvärdera det senare”, berättar Håkan Lindqvist vid Höglandspolisen.
Stationen håller öppet några timmar längre än planerat, en bit in på torsdagskvällen.
[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

7 Comments

  1. Konstigt att inga anmälan kommit in än ,så mycket våld,rasism,främlingsfientliget,trakasserier,osv,osv enligt medierna som varit i Forserum.Kön borde va lång nu till den mobila polisstationen.Håller den mediala ballongen på att spricka nu mån tro.

  2. Det är bara att tala med valfri Forserumare så kan de berätta många historier om hur de och sina grannar blivit bestulna av dessa Somalier. Så om det kommer polisanmälningar så kommer de att vara mot Somalierna.

  3. Snart kommer säkert snyfthistorier på löpsedlarna att somalierna har dåliga erfarenheter av polisen och inte vågar anmäla alla de brott de blivit utsatta för. För alla i hela Sverige vet ju vid det här laget vilken rasistisk helvetesby Forserum är och kommer inte ifrågasätta någonting.

  4. Historien med mjölken måste bara polisanmälas och utredas grundligt. Helt otroligt!

    1. Den dök ju upp lägligt efter att American History X hade visats på TV och den innehåller en scen där de häller mjölk på illegala mexikaner. Behövs inte många hjärnceller för att slå ihop 1 och 1. En ihopdiktad historia.

  5. Kan detta bli vändningen? Denna politiska korrekthet som kväver all debatt om invandring i Sverige. Kanske detta är på väg att vända nu? Kanske Svensson äntligen fattar att de är totalt lurade av vanlig media. Läs riktiga nyheter på nätet.

  6. Låter som det är en hund begraven här.
    Nu bor jag inte i Forserum utan i en förort där somalier dominera. Känns lite märkligt att när man som svensk systematisk blir utsatt blir det inget mediadrev eller hjälp att få. Man kan riktigt se föraktet i främst de somaliska barn o ungdomars ögon . Det är skrämmande vart har de fått det ifrån. Vi är ju bara svensk jävlar och horor som det hår bra och råna och bära sig illa åt emot .

Kommentarer avstängda