Aneby Höglandet Jönköpings län Tranås Vetlanda

Polisen varnar: många villainbrott på Höglandet


[adrotate banner=”27″]
Höglandspolisen ser en ökning av antalet inbrott och stölder i bostäder den senaste tiden.

Enligt polisen är Jönköpings län och Höglandaet mer drabbat än andra län i södra Sverige.
14 inbrott i villor har skett de senaste två veckorna på Höglandet i främst Vetlanda, Tranås och Aneby kommuner.
Polisen uppmanar Höglandsborna att vara vaksamma och höra av sig om de misstänker något brottsligt.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

5 Comments

  1. TA och Tommy L nu får ni hålla ögonen öppna. Åker grannen bort får ni sitta uppe hela natten och bevaka deras hus eller om ni själva ska åka glöm inte aktivera mistluren och discokulorna så grannarna kan se när tjuvarna dansar iväg med guldet.

  2. A Larm….kunde tyvärr inte svara dig i förra artikeln eftersom Höglandsnytt stängde Kommentarerna. Vill bara säga följande. Vi hade ingen hunsskylt uppe vid inbrottet, hade vi haft det så tror jag inte att tjuven hade gått in. Och hade vår hund varit hemma så hade tjuven inte kommit ut ur huset. Och eftersom du tydligen vet precis vad som hände vid vårt inbrott så kan jag även upplysa dig att detta hände mitt på dagen och inte på natten. Sen ber jag dig vänligen att sluta vara dryg mot folk som inte är av samma åsikt som du och göra reklam för dina larm i något annat forum. Ha det bra och lycka till med försäljningen.

  3. Hundarna är redan utsläppta på den inhägnade tomten, för att gör hundarna lite mera vakna och på bettet så att säga har jag dragit ner utfodringen till hälften och välkomnar nattens gäster

  4. TA kul att sätta sin tilltro till en hund som inte ens är hemma. Tycker man 8 kr om dagen är en dyr investering för sitt hem så hade nog hundskylten inte kostat mer än en 50 lapp. Det blir en krona om året i 50 år.

  5. A Larm……jag satte min tilltro till ett larm som kostar 300kr i månaden. Men vad hjälpte det när tjuvarna hann tömma huset innan väktare och polis var på plats!

Kommentarer avstängda