Polisens mordteori: de kan ha hunnit till Nässjö | Höglandsnytt
Jönköpings län Mord i Nässjö Nässjö Småland

Polisens mordteori: de kan ha hunnit till Nässjö

Med hjälp av uppgifter om var mobiltelefonerna var uppkopplade tror sig polisen ha kunnat kartlägga den misstänkte mördaren och chauffören rörelser vid tiden före och efter mordet i Nässjö.

[adrotate banner=”27″]
Misstänkte mördaren och chauffören hade bland annat varit både i Jönköping och i Norrköping någon dag innan mordet innan de tillsammans åkte till hem till Hylte dagen innan mordet där de övernattade hos en släkting till den misstänkte mördaren.

På mordsöndagen ska de båda dock, enligt polisens teori, ha lämnat sina mobiltelefoner i Hylte. Sedan vid 14-tiden köpte den misstänkte mördaren en GPS och en mobiltelefon i en elektronikaffär i Värnamo.

Samtidigt har de båda männens mobiltelefoner tagit emot meddelanden och obesvarade samtal. Polisens teori är att en nära släkting till den misstänkte mördaren haft kontakt med OGs ledare under eftermiddagen.

Först på kvällen vid 19-tiden återvänder chauffören till sin mobiltelefon i Hylte och svarar på meddelanden.
Polisens indiciebaserade teori är att de båda männen hunnit köra till Nässjö, utföra mordet och sedan köra tillbaka till Hylte mellan kl 14 och ca kl 19 på morddagen.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook