Jönköpings län

Polislarm – nytt bråk på skola

För andra gången under måndagen måste polis larmas till en skola p g a bråk.

Först bröt ett storbråk ut på gymnasiet i Hultsfred vid 11-tiden och en timme senare var det dags igen när en anmälare ringde till polisen om att det varit någon typ av bråk i anslutning till Hjortsjöskolan i Vaggeryd.

Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att en person, som inte hade någon anknytning till skolan, ska ha uppehållit sig på skolans område utan giltig anledning.

En anställd upptäckte det hela och bad persanmälare ringde till polisen om att det varit någon typ av bråk i anslutning till Hjortsjöskolan.

Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att en person, som inte har någon anknytning till skolan, ska ha uppehållit sig på skolans område utan giltig anledning. En anställd upptäckte det hela och bad pojken att lämna området. När han inte lämnade platsen uppstod någon typ av spänt läge och polis larmades .

Polisen har påbörjat en utredning med den obehörige personen som misstänkt för olaga intrång. Den misstänkte är en 16-årog pojke och han gjorde också en anmälan om att han ska ha utsatts för misshandel.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook