Ekonomi Höglandet Jönköpings län Sävsjö

Positiv utveckling förutom i Sävsjö


[adrotate banner=”27″]
Arbetslösheten minskar i Jönköpings län och Arbetsförmedlingen är nöjda över den positiva utvecklingen. Endast i Sävsjö kommun ökar arbetslösheten.

Sävsjö kommun är den enda kommunen i länet där arbetslösheten ökat mellan mars ifjol och mars i år, meddelar Arbetsförmedlingen.

Arbetslösheten i Sävsjö ligger nu över snittet för länet på drygt 7 procent. För något år sedan var arbetslösheten bland den lägsta i länet.
Än är det dock en bit kvar till Nässjö och Tranås där arbetslösheten ligger på drygt 9 procent.
Samtidigt går arbetslösheten ned i hela övrigt länet.
”På det stora hela går det bättre och bättre varje månad. Det är små positiva steg hela tiden”, säger Claes Svahnström, arbetsförmedlingschef i Jönköping, i ett nyhetsmeddelande.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

 1. Lugn, Sävsjö kommer att vara i toppen snart.
  Sävsjös kommunalråd Stefan Gustafsson har ansvarsfullt satsat 50 miljoner av våra skattemedel på Stockaryds Terminalen och skapat mycket arbetstillfällen faktiskt 3-4 jobb där.
  Det kallar jag ansvarsfullt regerande av Sävsjö kommun.
  Med tanke på att det är valår så pytsas det nog troligen in 50 miljoner mer av våra skattepengar och då har ytterligare 3-4 personer i arbete.
  Vi skall vara mycket tacksamma att dessa ansvarsfulla politiker finns. Hur skulle det annars se ut i arbetslöshets statistiken för Sävsjö !
  Vi skall vara tacksamma att dessa politiker finns ”Politiker är toppen”.

Kommentarer avstängda