Pressades länge – Nässjö IF avgjorde i sista minuten

Nässjö IF spelade hemma i en numer alkoholfri Stinsen arena i Nässjö mot Boltic under lördagseftermiddagen i södra allsvenskan.

NIF fortsätter dominera serien och är ännu obesegrade efter en match som blev spännande till slut.

Nässjö IF verkade gå mot en storseger efter att det stod 5-1 strax innan första halvlek skulle blåsas av. Suzdalev gjorde mål redan efter en minuts spel och NIF dominerade stort.

Boltic kom tillbaka i andra halvlek och gjord 6-5 med tio minuter kvar av ordinarie tid. Målet ledde till att Nässjö IF tog timeout. Boltic fick därefter en utvisning och till slut avgjorde Viktor Lindqvist med 7-5 till NIF, hans andra mål i matchen.

Nässjö IF obesegrade efter tre omgångar men ligger bara trea i serien efter Motala och Kungälv.