Nässjö Småland

Protester mot Jimme Åkessons (sd) besök


[adrotate banner=”27″]
På lördag kommer sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson till Småland för en valturné. Protesterna har inte låtit vänta på sig.

Jimmie Åkesson besöker Vimmerby och Nässjö på en och samma dag på lördag. Dagen innan ska han ha hunnit med Kalmar, Oskarshamn och Västervik. I Nässjö ska han hålla tal på torget.
I Västervik har Socialisterna kallat till torgmöte samtidigt som Jimmie Åkesson ska hålla sitt tal. I Vimmerby uppmanar SSU till samlad protest och drygt 100 personer väntas komma, enligt den kampanj som lanserats.
Jimmie Åkesson ska också besöka Jönköping och Värnamo på valturnén.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

5 Comments

  1. Sd är inröstade av folket. Dom har lika stor rätt som vilket annat parti som helst att hålla tal och visa sig vart dom vill. Att vi lever i demokrati kan vi snart skrota i vårt kära land om folk fortsätter bete sig såhär barnsligt. Vill man inte lyssna så stanna hemma!!

  2. Mikael; inte om det stör mötesfriheten, att de får föra ut sitt budskap utan att det överljuds av vuvuzelor, nycklar, rop och annat vänsterstollarna kallar ”demokrati”!

  3. Ironi att se hur socialisterna som indirekt eller till och med ibland direkt stödjer kommunismen som har stått för massmord, står och protesterar mot SD……

    1. Du menar det parti som i rent nedstigande led har sitt utsprung i den nazistiska röreslen

Kommentarer avstängda