RASET – Ny förlust för Nässjö FF

Det gick inte vägen. Östergötland är Höglandslagens nemesis. Ny förlust för Nässjö FF på lördagseftermiddagen.

Serieledande NFF spelade borta mot AFK Linköping under lördagseftermiddagen. Det dröjde en bra bit in i första halvlek innan Nässjö fick en målchans och spelet var avvaktande från båda lagen, serieledningen stod ju på spel.

En bit in i andra halvlek kom flera målchanser för båda lagen men det var AFK som gjorde mål. Nässjö FF pressade på och hade målchanser i slutet av matchen men återigen var det AFK som gjorde mål. 2-0 kom på övertid och förlusten ett faktum

Höglandslagens dominans i div 3 är därmed borta och bortspelad efter fiaskoförluster och tappade ledningar.
Nässjö FF tappade serieledningen till AFK Linköping och Myresjö/Vetlanda är nere på fjärde plats eftersom Eneby också vann under lördagen.