Rev ner och brände upp sin egen ladugård

Räddningstjänsten larmades till en ladugårdsbrand i Lammhult på söndagsmorgonen.

Branden i närheten av Rösås sydöst om Lammhult uppstod vid tretiden på morgonen men när brandmännen kom till platsen visade det sig vara ladugårdsägaren som själv rivit ner byggnaden och tänt eld på resterna.
Det ska inte ha varit någon risk för spridning av elden.

Av: Redaktionen, [email protected]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

 

Misshandlad ramlade i vattnet

VÄSTERVIK
Efter att ha blivit misshandlad och ramlat i vattnet simmade 46-åringe till Notholmen och blev hjälpt upp ur vattnet.
Misshandeln skedde i fredags kväll strax innan klockan sju och föregicks av hot och skrik. Plötsligt fick 46-åringen ett kraftigt slag i ansiktet och ramlade från kajen vid Lilla Strömmen och hamnade i det kalla vattnet.
På något sätt ska den mycket berusade 46-åringen ha simmat till Notholmen och där blivit hjälpt upp ur vattnet av några vänliga själar.
Vem som misshandlat och hotat mannen är ännu okänt.
– Det är ett spaningsärende, säger Joakim Andrén vid länspolisen i Kalmar.
Henrik Simonsen
Butikstjuvar greps i Blackstad
BLACKSTAD/VÄSTERVIK
Fyra män kunde gripas i Blackstad efter en polisjakt i fredags kväll. Männen är misstänkta för stöld i butik.
De fyra männen, varav en under 18 år, ska ha stulit varor från Biltema, bland annat leksakshelikoptrar, i Västervik tidigare på eftermiddagen vid tretiden
Männen upptäcktes av personal men lyckades bråka sig lösa och till en bil som de sedan försvann i.
Polisen fick tag på männen i närheten av Blackstad där de greps.
Senare på kvällen anhölls de men släpptes efter ytterligare en stund på fredagskvällen.
Männen i åldrarna 15 till 32 vistas tillfälligt i Västerviksområdet.
Henrik Simonsen
Fem fulla i helgen
VÄSTERVIK. Fem personer måste omhändertas av polis under helgen i Västervik på grund av fylleri. Få jämfört med Kalmar där antalet var 17.
Älgkrock på E22an
EDSBRUK Två personer måste föras till Norrköpings sjukhus efter att ha kraschat in i mitträcket på E22an norr om Edsbruk (mellan Forsby och Bällsjö) strax innan klockan nio i lördags morse. Enligt polisen har föraren väjt för en älg. Viltstängsel saknas vid platsen.
Lik låg länge på vägen
VÄSTERVIK. Liket efter ett påkört vildsvin på infarten till Västervik ska enligt förbipasserande ha legat kvar i minst sju timmar efter en olycka vid sextiden i lördags morse.
Dagstidningar i diket
GAMLEBY. En budbil lastad med dagstidningar körde av vägen vid Skramstadbron norr om Gamleby strax innan klockan sex i söndags morse. Föraren fördes skadad till sjukhus.
Misshandlade tre vid gatukök
VÄSTERVIK. En man greps vid tvåtiden natten till i söndags nära järnvägsstationen när han inom loppet av några minuter ska ha angripit tre personer i 20-årsåldern. Den misstänkte mannen var dessutom för full för att förhöras och måste sova en stund hos polisen. Han frigavs under söndagen.
Hoppade på bil
VÄSTERVIK. En berusad 16-åring ska ha slängt sig ut på en motorhuv på en förbipasserande bil vid tretiden i söndags morse på Brunnsgatan. Bilen fick skador. 16-åringen klarade sig utan men misstänks för skadegörelse.
Slog sin fru
VÄSTERVIK. En man misstänkts för att under helgen ha misshandlat sin 28-åriga fru i centrala Västervik. Kvinnan ringde polisen som kom till bostaden. Kvinnan ska inte ha fått några synliga skador. Ingen gripen för brottet.
Bråk i taxi
VÄSTERVIK. En man och en kvinna delade en taxi natten till i söndags när bråk uppstod dem emellan som slutade med att mannen ska ha slagit kvinnan. Båda var onyktra.
Stal via balkong
VÄSTERVIK. En kvinna i 20-årsåldern upptäckte hur män gjorde inbrott i hennes lägenhet på Midgård vid tretiden på lördagsmorgonen. Männen tog sig in via en balkong och släppte sedan in fler tjuvar för att söka igenom bostaden. Okänt vad som stulits.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook