Roy ger sig inte – gör egen propaganda för resecentrum i Pressbyrån | Höglandsnytt
Nyheter Sävsjö

Roy ger sig inte – gör egen propaganda för resecentrum i Pressbyrån

Sävsjöföretagaren Roy Gustafsson ger sig inte i kampen mot Sävsjö kommun om att göra om gamla Pressbyrån till resecentrum.

Nu har Roy Gustafsson låtit sätta upp propagandameddelanden för ett resecentrum i Pressbyrån med texter som:
”Saknar du kaffe”, ”saknar du biljetter”, ”fryser du”, ”lugn, år 2015 blir det lag på resecentrum”.

Av: Redaktionen, [email protected]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

Av: Redaktionen, r[email protected] Gilla oss på Facebook

7 Comments

 1. Tycker helt klart Roy har gjort mycket för att lyfta upp centrum och dess byggnader så nu borde ju kommunen iallafall hyra resecentret så dom resande har tak över huvudet!!! För är ju mycket billigare för kommunen om perrongen i stockaryd!!! Eller vad säger du STEFAN GUSTAVSSON!!

 2. Tycker inte man kan ställa för höga krav på kommunala skattebetalare i detta fallet, där denn privata marknaden borde vara mer intresserade,men det är ju tillgång och efterfrågan som styr.Men det finns en marknad men stor efterfråga och med obegränsade resurser av skattemedel,och det är invandringsfrågan.Och här kan Roy Gustavsson erbjuda ett mycket stort koncept till migrationverket.I statshotellet finns plats för hundratals somaliska annhöriginvandrare,där denn stora salen kan bli moske som imamerna kan bredika hur islam är fredens religon,där resecentrumet kan bli ett cafe för dom somaliska männen med te,cafe och vattenpipa kan erbjudas.Och givetvis så är det fritt från kvinnor och sprit på cafet.Allt detta centralt så man får nära till alla myndigheter.Så får sävsjöborna ett levande centrum och alla blir glada å nöjda.

 3. Ljuger Jönköpings Landsting eller Sävsjö kommun

  Angående Kristin Nilsdotter Sävsjö kommun kommentar.

  I senaste Landstingsnytt går att läsa följande;

  ”varje kommun ska senast i slutet av 2015 ha en särskild plats, typ resecentrum.”
  Tyvärr alla Ni som pendlar, fryser, står ute när det regnar och blåser.
  Ni får tyvärr lida av att kommunalrådet i Sävsjö har personligt agg till undertecknad.
  Men man kan ju hoppas att Ni tänker på detta när Ni nästa gång röstar i kommunalvalet.

  Roy Gustafsson

 4. Ja det verkar som att det är själva definitionen av ordet resecentrum som egentligen är problemet här. Enligt tidningen landsting nytt så beskrivs det på följande sätt” Varje kommun ska senast i slutet av 2015 ha en särskild plats, typ resecentrum,som ska göra det enkelt att byta linje.” det finns redan i Sävsjö det ligger bredvid Roys fastighet.
  Det finns inget som säger att det måste vara tak eller väggar på resecentrumet. utan bara en central plats för buss och tågbyten eller vad det nu månde vara för transportmetod som avses. men däremot så tycker jag att personer som åker kollektivt givetvis inte ska behöva stå ute i kyla och regn eller för den skull stekande sol, så om nu kommunen i Sävsjö inte vill bekosta ett eget väntrum etc. så är det nog bland det smartaste stället att hyra lokal för en driftig företagare att kränga svindyrt kaffe och bakeoff bullar. samt SJ borde ju faktiskt kunna ha en biljett automat där för det är ju omöjligt att hämta ut biljetter i Sävsjö.
  Jag tycker Roy är en förebild på hur man ruskar om i dom stela leden i Sävsjö kommun och om jag ska sälja en bil någon gång så kommer även jag att använda mej av prickiga dekaler..min 5 åriga dotter älskar det nya prickiga Sävsjö.

 5. Kommunhuset är ju fyllt till bredden av folk med administrativa tjänster, in i minsta lilla vrå. Kanske kunde man hyra en våning på hotellet så man slipper bygga ut.

Kommentarer avstängda