Nyheter

S-ledaren berättar: min morfar var nazist


Socialdemokraternas partiledare, Stefan Löfvéns morfar var övertygad nazist, berättar Löfvén själv i en intervju med Aktuellt i politiken.
”jag fick reda på att min biologiska morfar som jag aldrig träffat sympatiserade med nazismen och till och med jobbade på ett tryckeri för en nazistisk tidning. Jag fick reda på det under en intervju inför en bok som skrivs om mig”, berättar Löfvén i intervjun och tycker att det känns olustigt.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Skulle vara intressant läsning om dom öppnade upp staziarkiven och visa vilka det var som hjälote dom att förtrycka folket.

    1. Stazi-arkiven är öppna, men i Sverige är det förbjudet och publicera namnen på vilka som jobbade för DDR/kommunisterna.

      Man kan ju undra varför…….

Kommentarer avstängda