Så nära – Nässjö FF missade gå upp i trean

Det blev förlust mot Söderköping i kvalmatchen idag lördag eftermiddag och Nässjö FF missade därmed chansen att gå upp i div 3. Förlusten får även följder för andra lag.

[adrotate banner=”28″]
Ett oavgjort resultat mot Söderköping idag lördag hade räckt för att Nässjö FF skulle gå upp i trean. Men Söderköping tog ledningen efter en halvtimmes spel.
Därefter satte Nässjö FF press och hade många bra chanser, dock utan att få in bollen.
Söderköping hade också ett par bra målchanser men Nässjös målvakt gjorde bra räddningar.
I andra halvlek fortsatte Nässjö att prestera bra målchanser men bollen måste in också och Söderköpings målvakt var bra och hade tur.
Ett par minuter innan slutsignal fick Söderköping ett mål bortdömt som offside. I 90e minuten kom dock spiken i kistan när Söderköping gjorde 2-0.
Nässjö FFs förlust för konsekvenser för hur många lag som går upp från div 4-kvalen, till exempel Sävsjö FF.