Nyheter

Säpo utreder terrorsvenskar i Sverige


[adrotate banner=”27″]
110 bekräftade svenskar har de senaste två årsen rest för att ansluta sig till terrorrörelser i Syrien och runt 40 personer är bekräftat tillbaka i Sverige och Säpo bedriver nu flera förundersökningar mot svenskar som återvänt efter att ha krigat med terrorgrupper i Syrien, enligt uppgifter till Svenska Dagbladet.

Säpos operative chef bekräftar att förundersökningar har inletts och att förundersökningar också lagts ner.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

  1. Vart är dessa svenska? Att åka tillbaks till ett land man flytt ifrån för att mörda oskyldiga människor och sedan åka tillbaks till oss naiva nordbor och leva fridfullt här är helt Sjukt!! Dom bör aldrig mer få hjälp från oss eller komma hit mer! Ge platserna till människor som behöver ist för människor som vill mörda!!

  2. Säpo bevakar? Dessa IS-frihetskämpar som Kaplan kallar dom får nu allt som svenska ungdomar bara kan drömma om. Fina lägenheter, gratis laptops, i-phones, fria telefonsamtal, gratis körkort och bidrag så de kan leva lyxliv. Sveriges agerande i detta är en skam.

  3. Och nu har en tvättäkta svensk åkt ner för att strida för IS och då plötsligt är det ok för Expressen att gå ut med både namn och bild på stolpskottet, konstigt att man inte gjort det när det är frågan om ”flykingar” som sökt skydd i Sverige från krig och elände. Men inte alls förvånad att Expressen i vanlig ordning gör allt för att skydda brottslingar och sprida sin ”egen” sanning.

Kommentarer avstängda