Sävsjöbo: "Tidningsbuden visar noll respekt, jag vill kunna sova i lugn och ro" | Höglandsnytt
Debatt

Sävsjöbo: ”Tidningsbuden visar noll respekt, jag vill kunna sova i lugn och ro”


”Kör saktare! Är hastighetsbegränsningen bara 40km/h i Sävsjö? Verkar inte som det!”, skriver en Sävsjöbo i ett inlägg på Höglandsnytt Debatt.
[adrotate banner=”27″]
Idag blev vår katt påkörd, som flera andra av våra katter. Katter vistas ute på gatorna det vet alla, men betyder det att folk måste köra snabbt så de inte hinner stanna eller väja för katten? Men gäller hastighetsbegränsningen bara under dagen, och inte under natten?

Tidningsbuden ska vi inte ens prata om. Slänger med dörrar mitt i natten, pratar högt, har på helljus, parkerar rakt över hela vägen och visar noll respekt för oss som bor i området. Jag har blivit väckt flera gånger klockan 3 på natten! Även om de blivit tillsagda av Securitas så lyssnar de inte. Skärpning! Kom igen. Vi bor där som alla andra och vi förtjänar lugn och ro.

Barn överkört
Inte nog med att de flesta kör snabbare än 40km/h helt utan baktanke, så finns det faktiskt många barn i området! Tänk om det är ett barn nästa gång istället för en katt, kommer du då ringa in till polisen? Eller bara lämna barnet vid sidan av vägen o dra därifrån?

Jag tycker att vissa saker bör ändras, då vi har förlorat många av våra kära husdjur, som betytt mycket för oss.
Jag vill kunna sova i lugn och ro, och
Jag vill INTE vara med om att ett barn blir överkört utanför vårt hus pga vårdslösa förare!

Hälsningar från en arg och besviken Vrigstadvägenbo

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook