Sävsjö

Sävsjöbor: ”Vi vill inte ha några julklappar”


[adrotate banner=”28″]
Avskaffa de kommunala julklapparna, det föreslås nu i ett medborgarförslag som kommunfullmäktige i Sävsjö ska ta ställning till nästa vecka.

Medborgarförslaget slår visserligen fast att de kommunalt anställda ofta är lågavlönade men att de årliga julklapparna ändå är onödiga och lika gärna kan skänkas till någon som behöver dem bättre.
Skänk pengarna till Syrien eller Filippinerna genom trovärdiga organisationer eller till nyanlända flyktingar i Sävsjö kommun eller till utsatta familjer i kommunen istället, lyder medborgarförslaget.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

  1. Min mor är lika förbannad när hon får sin värdelösa kommunal present varje år. Det måste vara underbart att alla som jobbar i kommunen får samma julduk. Lägg pengarna så personalen kan göra något ihop istället, som främjar arbetsandan. Eller ge bort skiten till mer behövande.

  2. Jag håller med bättre att skicka pengarna till de mer behövande fins så många människor som lider i världen ex det brukar gå att köpa vatten till u-länderna, gjorde själv det en jul som julklapp köpte det på Apoteket.Ja det fins så mycket att skänka dem till har ju varit några naturkatasrofer också min önskan skänk i första hand till utsatta länder vi flesta i Sverige har det rätt gött. En som är anstäld inom äldreomsorgen

  3. skänker mer än gärna bort min sk julklapp till ngn bättre behövande i samhället!..dukar o bio kan jag vara utan!!

Kommentarer avstängda