Nyheter Sävsjö

Sävsjönatten full av misshandel – två till sjukhus

Minst tre fall av misshandel rapporteras av polisen från Sävsjö natten till idag lördag. Två personer ska ha förts till sjukhus för vård. I ett fallen ska tillhyggen ha använts för att skada.

Strax innan midnatt i fredags ska en man ha blivit slagen ett flertal gånger av en gärningsman. Både ambulans och polis kallades till platsen i centrala Sävsjö där mannen hade fått lindriga skador. Polisen fortsätter utredningen om misshandel under helgen med bland annat förhör.
Vid 00:30-tiden greps en person misstänkt för en allvarlig misshandel i en bostad i Sävsjö. I det fallet ska ett tillhygge ha använts, vilken form av föremål vill polisen inte gå in på. Brottsoffret är dock fört till sjukhus för vård.
Vid 02:15-tiden var det dags igen. Då hittades två personer i centrala Sävsjö skadade. Troligtvis misshandlade. En av dem måste tas om hand för fylleri och få sova hos polisen. Också där ska polisen hålla förhör under dagen.

[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

7 Comments

 1. Vad händer i Sävsjö!
  Vad gör politikerna i Sävsjö!
  Det är inte konstigt att det är så mycket bråk i Sävsjö då Sävsjö lär vara en av de mest knarriga orterna i Småland. Om Du går eller åker bil genom Sävsjö ser du mängder av missbrukare. Vad beror detta på ! Min uppfattning är att kommunalrådet Stefan Gustafsson fullständigt skiter i denna fråga….Han borde ju verkligen vara en förkämpe mot droger och alkohol när han representerar KDl
  Måns / han med de vassa klorna

  1. Måns det är precis som du säger förekommer mycker knark och skit i sävsjö och Våran kära KD Stefan Gustafsson skiter fullständigt i denna frågan. Tyvärr så blundar han totalt för sånna här saker jag antar han har väll fullt upp med att gynna religösa friskolor i kommun i stället för det verkar ha högre priotet än att agera mot knarket i kommunen. Och Tragiska är politikerna har mage kalla Sävsjö ”Barnvänligt” , Sävsjö blir mer och mer brutalt och det blir allt mer missbrukare som man ser i stan. Och att få tag i skiten i sävsjö är ju inga problem så länge ställen som fortet får vara kvar och behandlingshemmen låter sina intagna springa fritt omkring lär man inte komma åt problemet.

   1. hör du Tok ANDERS, det är kränkande att blanda in mitt boende på fortet, polisen kan intyga att de inte finns droger på fortet, De kollar ofta, OCH de med skit är väl sprit då
    de är ju inte olagligt

 2. Det är väl ändå lite magstarkt att beskylla kommunalrådet för knarkproblem i Sävsjö. Vi vet inte ens om det var knark inblandat på ”festen”. undrar just vilken ”fest” det var. Det finns ju knark överallt, det kan inte Stefan G göra något åt, så skyll inte på honom.

Kommentarer avstängda