Småland

Sd hotar fälla budgeten – kan bli nyval


[adrotate banner=”27″]
Nye Sd-ledaren och smålänningen Mattias Karlsson hotar idag torsdag att fälla regeringens budget och därmed tvinga fram ett nyval.

I en intervju i Dagens Industri angriper Sd-ledaren budgetförslagen som skadliga för Sverige.
Omröstning om budgeten sker senare i november. Fälls budgeten blir det svårt för regeringen att sitta kvar och ett nyval under 2015 blir troligt.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

  1. Det vore väldigt tacknämligt för alla företag och hushåll om SD kan sänka den rödgröna regeringens budgetförslag så att det blir nyval. En S regering är helt enklet inte bra för Sverige och vid ett nyval kan svenskarna ta sitt förnuft tillfånga och rösta så att Allinasen kommer till makten igen men då med egen majoritet. Sverige och svenskarna behöver en regering som hushåller med pengarna på ett bättre sätt än vad den rödgröna regeringen gör. På sikt behöver personalkostnaderna i staten minska så att det blir billigare att leva i Svergie. De statligt anställda som blir permiterade får helt enklet söka nytt arbete i det privata näringslivet eller söka sig till andra delar av världen för att tjäna sitt dagliga bröd.

Kommentarer avstängda