SEGER IGEN! VETLANDA BK DOMINERAR

Seger med 3-2. Vetlanda BK gjorde det igen.

Denna gången mot nykomlingen AIK, men nu i mörket på Bergshamra Arena. I onsdagz besegrade VBK Motala med 3-2 i en ganska händelsefattig match.

Det blev alltså samma segersiffror denna gången men rapporten från Solna säger att det nu var betydligt frejdigare bandy. Det var två storspelande målvakter, Andreas Bergwall i AIK och David Borvall i VBK som höll nere siffrorna.

I onsdags slutade första halvlek mållös men ikväll var det rena målorgien under de första 45 minuterna. Lagen gjorde nämligen varsitt mål…

I VBK var det Niklas Gälman som gjorde 0-1. På ett skott från 20 meter. Axel Ekholm och Patrik Johansson var tämligen en anonyma senaste men nu var det de två i nämnd ordning som gjorde 1-2 respektive 1-3 på varsin retur.

AIK kunde reducera men närmare kom man inte inför endast lite drygt 400 åskådare. Nu närmast möter VBK Västerås hemma på onsdag. Ett VBK som faktiskt i dagsläget ligger en placering före VSK.