Jönköping

SERIEMORD – Det är humor, alla måste skratta, annars dör deHumorföreställning om Quick-fallet kommer till Jönköping i höst.

I vintras gick komikern Isak Jansson och komikertrubaduren Ola Aurell ihop och skrev en två timmar lång humorföreställning och Thomas Quick-fallet. Under hösten åker de ut på Sverigeturné och kommer till Jönköping den 2 november.

– Med den senaste tidens rapportering om falska nyheter och drev så framstår Quick-fallet som mer relevant än någonsin. Det finns även en humoristisk dimension i det. Quick-fallet är en berättelse där alla förlorar, det är som en fars. Som komiker är det nästan fusk att göra en föreställning om ett ämne där skämten skriver sig själva och där sanningen är själva skämtet, säger Isak Jansson.

– Den mest vrickade humorförfattaren hade inte kunnat spåna ihop mycket av det som faktiskt inträffade i Quick-fallet, tillägger Ola Aurell.

Under våren har föreställningen spelats på Scalateatern i Stockholm och gjort en del gästspel runt om i landet.
– Det har varit väldigt roligt att spela föreställningen. Nu ser vi fram emot att komma till Jönköping, säger Ola Aurell.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook