Ekonomi Jönköping

”Skakis” – pensionär gick miste om 133 miljoner kr

En kvinna i pensionsålder från Jönköpingsområdet vann gångna helgen en storvinst på ett av statliga Svenska spels lotterispel.

Kvinnan vann 1,94 miljoner kr på Lotto.
”Man är lite skakis. Först var jag så besviken på Lotto 1 att jag sa till mig själv att det här var sista Lottoraderna. Men när jag sedan skulle rätta Lotto 2 bara rasade det in rätt och plötligt stod det att jag vunnit 1,9 miljoner kronor”, säger vinnarkvinnan i ett pressmeddelande.

Kvinnan var dessutom ett nummer på Joker från att vinna 133 miljoner kr, den s k drömvinsten.
”Att vinna nästan två miljoner räcker alldeles utmärkt. Det är jättemycket pengar för en pensionär som jag”, säger kvinnan som önskar vara anonym..

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook