Nässjö

Skallgång i Nässjö efter försvunnen man



Sökandet efter en man som försvann i Nässjö i somras fortsätter under lördagen med nya inplanerade skallgångskedjor. Totalt planeras fyra sökinsatser under helgen.

UPPDATERING:
Den försvunne Nässjömannen hittades inte under lördagens skallgångar. Snöfallet under dagen försvårade sökarbetet.

Under förra helgen anordnade frivilligorganisationen Missing People i en skallgång i Nässjö för att söka efter den 61-årige mannen.

Nu fortsätter sökandet i MPs regi. Skallgångar planeras både till lördagen och söndagen. De utgår båda från Skogsvallen och Nässjö speedways klubbstuga med start kl 10.

En timme senare under förmiddagen både på lördagen och söndagen anordnar organisationen FIKK (Frivilliga insatser vid kris och katastrof) sökinsatser. Den sökinsatsen utgår från en lokal på Bandygatan. Efteråt kommer deltagarna att träffa den försvunne mannens anhöriga för att tillsammans diskutera nya möjliga sökområden och insatser.

Mannen var bosatt på Parkgårdens seniorboende i centrum. Han försvann från parkgården ca kl 09 tiden fredagen den 17e juni. Ett sökpådrag drogs igång.
Mannen är 175-180 cm lång och har grått rufsigt hår och väger ca 100 kg. Han bar en lila tröja med kort ärm vid försvinnandet.
Mannen var i behov av medicin.
Mannen sågs senast vid 13-tiden på Storgatan i Nässjö dagen då han försvann.
Många Nässjöbor gav sig på eget initiativ ut för att leta efter den försvunne mannen under sommaren och flera skallgångar genomfördes.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook