Eksjö Nyheter

Skelettkvinnan kan ha stulit likdelar i Eksjö – ville ha nekrofila sexlekar

Nekrofilen i Göteborg, den så kallade skelettkvinnan, kan ha försökt komma åt likdelar på bårhuset på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Skelettkvinnans morbida samling likdelar upptäcktes i samband med en skottlossning i Göteborgsförorten Bergsjön i september.
Kvinnan åtalades under tisdagen efter en omfattande förundersökning.
”Vi har funnit fotografier över ett bårhus i Eksjö och även en kod till bårhuset i kvinnans lägenhet, som eventuellt har kunnat användas för att komma åt likdelar”, berättade kammaråklagare Kristina Ehrenborg-Staffas vid en presskonferens på tisdagen.
Likdelarna ska kvinnan ha använt för att tillfredsställa sig sexuellt. Åklagaren anser också kunna bevisa att den 37-åriga kvinnan sålt en ryggrad till en man i Uppsala. Denne man är inte misstänkt för något brott och tänker vittna mot kvinnan vid en kommande rättegång.
I kvinnans lägenhet hittades verktyg som kan antyda planering för gravskändning.
De sexuella delarna av förundersökningen är hemligstämplade.
I åtalet skriver åklagaren att 37-åringen ”vid okänd tidpunkt och på okänt sätt införskaffat minst sex kranier, en ryggrad och ett stort antal andra mänskliga skelettdelar. Hon har skymfligen behandlat åtminstone delar av ovan nämnda kvarlevor genom att använda dem i samband med olika sexuella aktiviteter och även vid något tillfälle förvarat dem i frysen.”
37-åringen nekar till brott.

På Höglandssjukhuset finner man det synnerligen otroligt att kvinnan skulle haft tillgång till bårhuset, koden till trots.
”Om det bara handlar om en kod betyder det ingenting eftersom man inte kommer någonstans med den utan att också ha ett passerkort”, säger bårhuschef Mikael Gustafsson till Smålandstidningen och berättar att sjukhusets undersökning kommit fram till att kvinnan inte arbetat på sjukhuset och att koden inte använts.

Av: Redaktionen, [email protected]

[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

Kommentarer avstängda