Bandy Vetlanda

Skirö/Nävelsjö vinnare igen

Efter tre raka förlustervann i dag Skirö/Nävelsjö-bandy. Man gjorde det mot Växjölaget Öjaby med klara 10- 6 trots att man i mer än 70 minuter fick spela med en man mindre.
Det var Thomas Lenegård som drabbades av ett matchstraff i minut 17 och så långt var det mållöst.
Öjaby gjorde dock 0-1 och ledde dessutom med 2-3 när Skirö/Nävelsjö fick ytterligare en spelare utvisad mot slutet av första halvlek.
Trots det gick hemmalaget fram till en halvtidsledning med 5-3.

I andra halvlek styrde Skirö/Nävelsjö det mesta och bästa av spelet och när man gick från 7-5 till 10-5 var matchen givetvvis avgjord.
Ett extra plus delas ut till Christer Hagström, Patrik Andersson och tremålsskytten Anders Harrysson.
Övriga hemmamål gjorde Niklas Hedin 2, Victor Lindahl 2, Gustav Petersson, Daniel Gustavsson och Timmy Strandberg

– Något brast i skyddet kring flickan. Vi måste självfallet tåla en granskning, därför är det välkommet om Justitieombudsmannen, JO, eller exempelvis Socialstyrelsen tittar på ärendet, säger Jon Rydholm som är chef för myndighetsutövningen på socialförvaltningen i Nässjö kommun.

– Vi har själva börjat ett analysarbete där vi steg för steg går igenom vilken information vi haft, vilka bedömningar som gjorts och hur vi agerat. Samtidigt blir det arbetet inte fullständigt förrän vi fått mer information om vad som hänt flickan, vilket vi inte har i dagsläget. Huvudfokus är därför fortsatt riktat mot flickan, som vi känner oro för, och vi gör vad vi kan för att bistå polisen i deras utredningsarbete.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook