SLAGSMÅL I SÄVSJÖ

HA74 spelade hemma i Sävsjö ishall under söndagskvällen och återigen bröt våldsamheter ut på isen.

Det har blivit mer regel än undantag när HA74 spelar att det går synnerligen våldsamt till. Matchstraff delas ut av domarna titt som tätt.

På söndagskvällen var det dags igen i matchen mot Helsingborgs HC. HA74 tog ledningen i första perioden men HHC vände med tre mål i andra perioden.

I början av tredje perioden kom ytterligare två HHC-mål innan HA74 kunde reducera till 2-5. Jakten på ytterligare reduceringar spårade dock ut helt.

Med 3,5 minuter kvar åkte Calle Krantz ut för slashing och direkt efter att han kommit tillbaka ut på isen bröt slagsmål ut mellan Krantz och en Helsingborgsspelare.

Båda fick femminutersutvisningar och dessutom matchstraff. HA74s förnedring inför hemmapubliken avslutades med HHCs sjättemål.
2-6 till slut men hela 40-23 i skott på mål för HA74.