Höglandet Vetlanda

Snart tar skåningarna dina sopor

Välkända Ragn-Sells är ute ur leken. Nu är det Ohlssons AB i Landskrona som ska tömma soporna på Höglandet från och med nästa år.

[adrotate banner=”28″]
Ohlssons vann upphandlingen och börjar tömma soporna i mars nästa år.
”Det är tråkigt”, säger Carl Odelberg på kommunala energibolaget Vetab om att Ragn-Sells inte längre får tömma soporna men han gläder sig åt att bolagen får samarbete på andra håll.
Upphandlingen som Ohlssons vann innebär att företaget från och med mars 2014 ska tömma soporna i Eksjö, Sävsjö, Vetlanda och Uppvidinge kommuner samt tillkommer också Aneby kommun där från och med nästa år de gröna och röda påsarna införs.
”Vi har ett stort informationsbehov framför oss”, säger Katarina Andersson Aneby Miljö och vatten AB i ett uttalande.
För att klara av jobbet öppnar Ohlssons kontor i Vetlanda.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

  1. Hoppas Ohlssons sköter sina bilar bättre, så man slipper vakna till ett bromstjut varannan fredag.

  2. Hej
    Vi skall flytt till Sävsjö Kommun och det bästa bolaget för att sköta sophanteringen är Ohlssons. Vi har dem som entreprenör i Sjöbo Kommun och de är helt suveräna. Vänliga och punktliga.

  3. Skulle gärna se att Nässjö skaffade detta med de gröna och röda påsarna med, tyckte det var jätte bra när jag bodde i vetlanda och det fick iallafall mig att sortera lite bättre. Här jag bor nu har vi ingen sortering, men hellre det än de papperspåsar som andra måste använda här för att sortera :(

Kommentarer avstängda