Nässjö klättrar i tabellen, Boro VHC faller

Före serieallvaret talade man i Boro-kretsar gärna om vilka goda nytillskott man knutit till sig. Verkligheten har sett annorlunda ut. Onsdagskvällens bortamöte med Nässjö tydde lite på korthus. Nässjö vann övertygande med 4-2 (1-0, 2-0, 1-2).

Redan efter fyra minuter kom Nässjös första mål genom Gresell. Strax därpå hade Boro chans att kvittera men Näsjösmålvakten hade inga bekymmer med ett lamt straffslag.

Perioden i övrigt var inte så mycket att tala om, bortsett från att Korhonen i Boro drog på sig 5+20 för tackling mot huvudet.

Gresell höll sig tidigt framme i andra perioden också. Efter 2.38 kom 2-0 från hans klubba och se fyllde Norss på till 3-0 efter 12 minuter.

Nässjö öppnade också tredje perioden starkast. 4-0 producderade Friberg efter knappa 8 minuter. Sen gick det nästan ända fram till 17 minuten, då Juha Autio tråcklade in Boros första mål. Detta 4-1 stod sig tills det var 48 sekunder av matchen då G Andersson reducerade till 4-2.

Roligare än så blev det inte ur Borosynvinkel.

Nässjö klättrade i tabellen och ligger nu på fjärde plats. Boro VHC halkar efter.