Slagsmål när Boro/VHC förlorade i sista sekund

I en tuff premiärmatch i division 2 vann Värnamo över Boro/VHC ikväll lördag med 3-2. Segermålet kom snöpligt för Boro i allra sista sekunden.

Det blev en jämn match där Boro tog ledningen men där Värnamo svarade två gånger och in i tredje perioden stod det fortfarande 2-2. Då fick Boro en träff i ribban.
Andra perioden präglades av utvisningar och våldsamheter. Ett slagsmål i mitten av perioden gav 5 utvisningar (3 för Värnamo och 2 för Boro).
Med ett par minuter kvar av matchen tog Värnamo time-out. De verkar ha hjälpt även om det inte gav utdelningen i det då pågående power-playet. Målet kom senare, mycket senare efter stark press av Värnamo mot Boro-målet.
När klockan visade 19.59 skickade Värnamo in segermålet 3-2. En snöplig förlust efter en bra match för Boro.