Stockaryd/Rörvik klarar sig kvar i elitfyran – mål i sista minuten

Stockaryd/Rörviks IF räddade sig kvar i elitfyran genom oavgjort i sista kvalmatchen.

Med ett mål på övertid lyckades IFK Stockaryd/Rörviks IF rädda sig kvar i div 4 Elit till nästa säsong.
Matchen hemma på Njudungsvallen mot Hultsfreds FK började bra för Stockaryd/RIF med 1-0 redan efter 20 minuters spel.
Men Hultsfred var hela tiden på hugget i den jämna matchen som var så viktig. Vinnaren klar för div 4 Elit.
Hultsfred kvitterade i slutet av första halvlek.
En kvart in på andra halvleken tog Stockaryd/RIF ledningen igen men bara någon minut senare hade Hultsfred åter kvitterat.
Så kom då vad som verkade spiken i kistan för Stockaryd/RIF. I 89e minuten gjorde Hultsfred 2-3. I det läget var Stockaryd/RIF utslaget ur elitfyran.
Men tack vare Stockaryds store hjälte Viktor Peterssons mål på övertid, 3-3, lyckades Stockaryd/RIF vinna kvalserien (tack vare fler gjorda mål än Hultsfred) och får därmed fortsätta spela i elitfyran också nästa säsong.

Av: Redaktionen, [email protected]