Stockaryd/Rörvik tappade ledningen – igen

[adrotate banner=”27″]
Kvalspel för att hänga kvar i elitfyran rycker allt närmare för IFK Stockaryd/Rörvik IF med tre omgångar kvar.

Det blev samma historia i dagens match lördag mot Tranås FF som flera gånger tidigare under säsongen. Stockaryd/Rörvik gick ifrån till 0-2 på bortaplan efter två mål med kort mellanrum under andra hälften av första halvlek.

Tranås reducerade i inledningen av andra halvlek och kvitterade sedan med ett mål med bara fem minuter kvar av ordinarie matchtid.
Stockaryd/Rörvik tog in en poäng på Blomstermåla över strecket men det är fortfarande 8 poäng och 12 mål att ta in med bara tre omgångar kvar.

För Tranås FF innebar resultatet att man säkrade spel i elitfyran också nästa säsong. Tranås FF har dock fortfarande chans att nå kvalspel till div 3.