Aneby Eksjö Höglandet Nässjö Sävsjö Toppnyheter Vetlanda

Stöldvåg på Höglandet i midsommar

Ett stort antal stölder har anmälts under midsommarhelgen på Höglandet och det kan bli fler när Högländare återvänt hem och upptäckt vad tjuvarna ställt till med.

Under natten till midsommarafton bröt sig någon in i en idrottsanläggning i Eksjö kommun och stal saker. Inbrottet upptäcktes strax innan förmiddagen på midsommarafton.

Natten till söndagen upptäcktes ett inbrott i en lägenhet i Nässjö och under midsommaraftonen upptäcktes ett försök till villainbrott i Eksjö.

Under midsommaraftonens eftermiddag upptäcktes att någon brutit sig in i ett par källare i fastigheter i Nässjö. Stölderna ska ha skett under midsommarveckan.

Under midsommarveckan bröt sig någon in i en skollokal i Vetlanda för att stjäla. Någon ska också ha stulit saker i en lägenhet i Sävsjö.

I Aneby drabbades ett par fordonsägare under midsommaraftonens sena eftermiddag när tjuvar på kort tid bröt sig in i fordonen och stal saker.

Under midsommaraftonen upptäcktes också en stöld i en butik i Vetlanda. Cyklar har stulits under helgen i Nässjö och Vetlanda.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook