Nyheter

1a april: risodling i nationalpark och hundar i förskolan

UPPDATERAT. Årets första aprilskämt innehåller bland annat hundar istället för lärare på förskolor, en golfklubb som får egen järnvägsstation och en planerad försäljning av Store Mosse till kinesiska risodlare och så får aprilskämten inte ske på arbetstid framöver.

[adrotate banner=”7″]

Höglandsnytt noterar misstänksamt att Radio Jönköping idag söndag rapporterar att nationalparken Store Mosse kan komma att säljas till kinesiska investerare som vill använda parken till risodling som skulle bli aktuell med klimatförändringarna. Läs mer för fler aprilskämt. Nationalparken skulle kunna säljas för ett miljardbelopp och ge 10 000 jobb.

Borås Tidning berättar att staden nu ska byta namn till boras.com.

Helsingborgs Dagblad meddelar att Sveriges Näringslivs- och Arbetsgivares Centralkommitté (SNACK) kommit överens med Landets Arbetstagares Medlemsorganisation (LAM) om aprilskämtsavtal, det ska inte skämtas på arbetstid och aprilskämtet måste vara godkänt i förväg.

Jnytt i Jönköping kan meddela att stadens golfklubb nu får en egen järnvägsstation där Krösatågen ska stanna, invigning idag 1a april.

Tatueringsfärger kan göra så att p-piller slutar fungera, meddelar Uppsala Nya Tidning.

Corren har en misstänkt skämtsam nyhet om hur Linköpings kommun har planer på att låta hundar på grund av minskat antal förskolelärare ska hjälpa till i förskolor.

Höglandsnytts bidrag till aprilskämten är att Landsbro får arrangera nästa vinter-OS.

[adrotate banner=”6″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

  1. Jaha det ska bliva risodling på Store mosse ock det ger många nya jobb, bara inte fågellivet ock naturvärdena blir lidande.

Kommentarer avstängda