Nyheter Småland

STORBRÅK i natt – tonåring jagad och nerslagen av gäng


Det spårade ur fullständigt under natten till torsdagen med gängvåld och storslagsmål i centrum av krogvärlden i Kalmar.

Polis larmades vid 0210-tiden till Norra Långgatan i Kalmar med anledning av ett större bråk. När polis kom till platsen var det lugnt men en man berättade att han tidigare under kvällen ska fått motta ett slag i ansiktet. En anmälan om misshandel har skrivits.

Polis larmades fem minuter senare till Södra Långgatan där en man berättade att han blivit misshandlad. Brottsoffret som är i 18-årsåldern hade lämnat en krog på Norra Långgatan och på väg därifrån blev han och hans sällskap jagade av flera för honom okända personer.

De kom ifatt honom och han ska då ha blivit slagen i ansiktet och föll till marken. Sedan började de sparka och slå på honom till dess att vittnen kunde avbryta våldet.

18-åringen skadade i ansikte och mun. En anmälan om misshandel skrivs. Det finns ingen misstänkt. Flera andra våldsbrott vid ungefär samma tid och på samma gator har också anmälts under natten.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook