Storförlust för Myresjö mot serieettan

Myresjö IF förlorade stort bort mot Karlskrona idag lördag eftermiddag. Slutresultat 4-1.

Karlskrona gjorde mål redan efter drygt en kvart i första halvlek. En resultat som stod sig en bra bit in i andra halvlek. Då lossnade det för båda lagen, tyvärr för Myresjös del lossnade det mer för hemmalaget som gjorde 2-0 efter 60 minuters spel.
Andreas Johansson slog in 2-1 för Myresjö knappt tio minuter senare men Karlskrona hann med två mål till innan matchen var slut.
Det som började bra för Myresjö (två raka segrar) har nu fortsatt sämre (tre raka förluster).
Myresjö ligger kvar i mitten av tabellen i div 2 östre Götaland efter fem omgångar men riskerar att halka efter.
Till Myresjös försvar ska sägas att man mött seriens tre bästa lag de senaste två omgångarna (Husqvarna, Karlskrona och Oskarshamn). Nästa vecka väntar hemmamatch mot än så länge sistplacerade Assyriska-Norrköping.