Storseger för Skirö/Nävelsjö

Skirö/Nävelsjö fullkomligt skåpade ut Jönköping när lagen möttes i bandyns division 1. Slutresultatet blev hela 12-3 hemma i Sapa Arena. Därmed fick Jönköping med sig sin största förlust för säsongen. Skirö/Nävelsjö grundlade segern med en mycket bra andra halvlek och fyra mål på fem minuter.

Efter 45 minuter stod det 3-1 till hemmalaget och trots att Jönköping gjorde en tidig reducering i andra halvlek till 3-2 flög Skirö/Nävelsjö iväg i målprotokollet.
Under bara fem minuter gick man från 3-2 till 7-2 och segern var ett faktum. Efter det handlade det egentligen bara om hur stor segern skulle bli.
Det stannade till slut på 12-3 . Skirö/Nävelsjö ligger därmed kvar på andra plats i tabellen. På söndag stårlaget  inför en viktig match då man möter serietrean Derby i Linköping.
Anders Harrysson gjorde fem mål och Daniel Gustavsson tre och de utmärkte sig speciellt tillsammans med liberon Robin Gräsman och backen Oskar Alvarsson.
Övriga mål för hemmalaget gjorde Peter Jacobsson 2 samt Viktor Lindahl och Timmy Strandberg.