Sudden-seger för Sävsjö i innebandytvåan

När lördagsmatchen började låg Floda snäppet före Sävsjö IBK i innebandytvåan. När matchen var slut var rollerna ombytta. Sävsjö ordnade segern med 5-6 på bortaplan efter 4.43 i sudden death. Det måste betraktas som en välförtjänt arbetsseger.

Henrik Rodewald ordnade sävsjöledning redan efter par minuter spel – men Floda försvarade sig framgångsrikt och vann perioden med 2-1.

Jakob Johansson ordnade i början av mittenperioden  kvittering men Floda tog snabbt ledningen på nytt. Den behöll värdlaget  tills det bara var en dryg minut kvar av andra perioden. Då kvitterade Jakob Johansson på nytt.

3-3 var alltså utgångsläget när tredje perioden inleddes. Sävsjö inledde i högt tempo. Efter fem minuter gjorde Robert Bjerhag 3-4 för att bara dryga minuten senare öka på till 3-5. Då tog Floda time out o<h det hjälpte. Det blev 4-5 (efter 11 minuter) och 5-5 (efter 18 minuter) innan slutsignalen gick.

Sen ordnade V ictor Gustafsson slutsegern åt Sävsjö med sitt sudden-mål..