Toppnyheter Vetlanda

Supersnål Vetlandakändis får toppjobb på kommunen

Hur ska det gå nu när Snik-Jonas i Brötåsa blir ny toppchef på Vetlanda kommun?

Det är nu klar vem som blir ny mark- och exploateringschef efter långvarige Sven-Åke Karlsson som går i pension. Det blir ingen mindre än Stenbergaspelens centralfigur P-O Högstedt som går direkt från rollen som Snik-Jonas till chefsposten. Han lämnar därmed posten som gatu- och parkchef.

– Jag är ödmjuk inför att ta över efter Sven-Åke, som ju har så mycket erfarenhet, kunskap och kontakter. Jag ska ta med mig de erfarenheter jag har från mina tjugo år på kommunen, där jag ju faktiskt varit med och jobbat med markfrågor på flera olika vis, och hitta mitt sätt att jobba med de här frågorna, säger Högstedt i ett uttalande på måndagen.

Rekrytering av ny gatu- och parkchef har inletts.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook