Tog kvällspromenad i Sävsjö – togs av polis

En ung man kom gående i centrala Sävsjö tidigt i onsdags kväll. Då tog polisen honom.

En polispatrull träffade på den cirka 20 år gamle mannen strax före kl 18 i centrala Sävsjö.
Polisen bedömde att mannen var påverkad av narkotika och ska dessutom ha hittat en mindre bit cannabis på honom.
Mannen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

9 Comments

 1. Återigen visar polisen vikten av att sätta dit en ung kille som inte skadar någon person.
  Detta kommer ju givetvis leda till att denne slutar med sitt ”knark”… eller?

  1. SÅ sjukt rätt, låt dom våra ifred… men skatteverket skriker efter pengar och sen är det ju en ”livsfarlig drog” eller ? han skadar ingen annan om han röker cannabis !!!

   1. Kanske är sant som ovanstående skriver. Dock är det så att för att slippa trubbel med polisen är det lagen som skall följas. Man kan inte skylla på någon annan för ens egen dumhet, tyvärr!

    1. Helt rätt. Och alla haschtomtar vet om att de tar en (olaglig) risk innan de börjar! Funkar lixom inte och gnälla efteråt… låt oss dock hoppas att sverige följer USA:s underbara initiativ till att legalisera majjan (åtminstone i 2 delstater.) Gillar man inte lagarna i sverige kan man flytta dit… eller till Christiania.. eller till Amsterdam.

   2. Vad har skattemyndigheten med detta att göra? Narkotikainnehav är vad jag vet olagligt, och som oftast så gör polisen ett ypperligt arbete.

 2. Så länge det är ett brott att inneha och nyttja droger så ska det straffas.
  Svårare än så är det inte.

 3. Bara att han röker cannabis på en onsdag får tankarna att snurra igång, om det nu är en missbrukare så kostar han pengar för samhället och skadar då oss alla(gäller alla missbrukare)

 4. Bara att han röker cannabis på en onsdag får tankarna att snurra igång, om det nu är en missbrukare så kostar han pengar för samhället och skadar då oss alla (gäller alla missbrukare)

 5. Ni är ju komiska i era åsikter verkligen, det polisen gör med sin form av strategi är att de brottsstämplar någon som rökt cannibas vilket är en helt fel väg att gå, istället för att hjälpa den med vård och rådgivning så gör man det ännu tyngre för personen som använder cannabis och andra preparat genom att brottsstämpla dem? Har strategin fungerat? Har cannabisbruket minskat? Definitivt inte, nya sätt och lösningar måste hittas för att minska den och att brottsstämpla människor för det gör det inte bättre utan bara värre, tyvärr.

Kommentarer avstängda