Tokspännande i hett Nässjöderby

Det var upplagt för spänning när topplagen Forserums IF och Malmbäcks IF möttes i ett kommunderby på måndagskvällen i 11e omgången av Höglandsfemman.

MIF slog till direkt efter sju minuter och sedan också efter 16 minuter. Strax därpå kom det första av en lång rad gula kort i det täta derbyt.

FIF reducerade efter 18 minuter men MIF utökade till 1-3 innan halvtidsvila. En kvart in i andra halvlek kom 2-3 för Forserum och drygt fem minuter senare en kvittering genom Oktay Cimen som tio minuter senare fick rött kort vilket följdes av ytterligare tre gula kort på spelare i båda lagen.

Efter en fällning i straffområdet fick MIF en straff med bara fem minuter kvar. MIF missade dock straffen och matchen slutade 3-3. Med en poäng övertar dock MIF serieledningen och FIF gick upp på tredje plats i serien.