Tokspännande – Malmbäcks IF seriesegrare på övertid

Malmbäcks IF är vidare till kval till bandyallsvenskan efter dramatik på övertid idag söndag när laget lyckades säkra seriesegern i sista omgången.

Det såg mörkt ut för Malmbäcks IF att vinna div 1 södra eftersom IF Stjärnan mötte bottenlaget Öjaby IS idag söndag.

Malmbäck spelade mot BK Bore och vann klart med 6-1 efter tre mål av Viktor Strand och två av Mattias Norell och trots att man drog på sig hela 50 utvisningsminuter.
Avgörandet i matchen kom med ca 20 minuter kvar när Malmbäck gjorde tre mål på tre minuter.
Men vinst räckte inte när Stjärnan på rysligt dålig is i Åby hade vänt ett överraskande underläge 3-1 till ledning 4-5 vid full tid.
Öjaby gav dock aldrig upp och fick in en kvittering med bara sekunder kvar av matchen. 5-5 till slut vilket innebär att Malmbäcks IF vann serien och är klara för kval till bandyallsvenskan.