Bandy Toppnyheter

Toppspelarna förlänger med Vetlanda BK

Patrik Johansson och Philip Lennartsson spelar i Vetlanda BK i ytterligare två år. Kontrakten blev klara under fredagen.

– Bandy för mig är VBK och det är här jag vill vara med och vinna något. Jag känner en stor revanschlusta efter den här säsongen som inte blev som jag tänkte, vare sig för mig eller laget. Laget kom snett in i det med några uddamålsförluster, som man straffas för i en så jämn serie. Personligen fick jag lida hela säsongen för den skada jag drog på mig i World Cup och jag ser fram emot att bli helt frisk till nästa säsong, säger Philip Lennartsson i ett pressmeddelande.

– Jag trivs bra i VBK, tror på laget och vill vinna titlar här. Det kan låta provocerande med tanke på årets placering, men jag tror att alla sett vilken potential vi har i laget. Får vi bara till defensiven nästa år bör vi kunna vara med i toppen, säger Patrik Johansson.

– Det är väldigt roligt så klart, det är positivt att två så viktiga spelare för oss väljer att förlänga kontraktet. Särskilt kul att just Philip går i bräschen den här säsongen, han brukar ju annars höra till de som väntar längst med att förlänga, säger Anders Freijd i VBKs sportkommitté.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook