Nyheter

Traktorfärd över blommor, glasögon och gräsklippare

Kronobergspolisen har haft en del strul i helgen På lördagskvällen fick en kvinna i Rottne ett oväntat besök i sin trädgård då hennes berusade 36-årige granne kom dundrande in genom rabatterna på sin traktor.

Inte nog med att hennes blommor och träd fått sig en törn, i sin framfart hade han kört över hennes gräsklippare och hennes glasögon. När polisen kom till platsen hittades mannen i sin egen bostad och fick följa med för tillnyktring.

Ingen rolig söndagsmorgon att komma hem till efter den traktorsfärden. Kan kanske bli ett ärende för programmet ”Grannfejden”?

Den årliga Bautafesten i Sjöparken i Lenhovda urartade i ett jätteslagsmål på lördagskvällen. Vid halvettiden natten mot söndag fick polisen rycka in och reda ut begreppen.

Tio till femton personer hade råkat i bråk, två hade blivit misshandlade, vara en så grovt att han fick föras till Växjö lasarett.

Det hade utdelats såväl slag som sparkar, men några gärningsmän fanns inte i sikte. Inte heller hade det gått att höra någon på natten då berusningsgraden var hög, uppges det från Kronobergspolisen.

Under söndagen har Kronobergspolisen ägnat sig åt trafikkontroller i bland annat Blädinge utanför Alvesta. Där hölls en musikfestival under lördagskvällen. Vid elvatiden på söndagsförmiddagen hade fyra bilförare medtagits för rattfylleri.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook