Tranås AIF förlorade knappt ikväll

[adrotate banner=”28″]
Det blev återigen en knapp förlust på ordinarie speltid för Tranås AIF ikväll onsdag borta mot tabelltreorna Mariestad BOIS.

Tranås AIF inledde bäst och tog ledningen i power play efter drygt halva första perioden. Sedan blev Mariestad mycket bättre på att utnyttja sina powerplaysituationer än Tranås. I andra perioden gjorde hemmalaget till och med 3-1 i numerärt underläge.
Tranås AIF kunde reducera till 4-3 i början av tredje perioden men kom sedan inte närmare trots ett powerplayläge i mitten av perioden.
4-3 (1-1, 2-1, 1-1) till slut. Tranås AIF är nu nere på 7e plats i div 1 E, hela 13 poäng från plats i Allettan. Att inte gå vidare till Allettan har dock inte hindrat Tranås AIF tidigare från att göra bra ifrån sig i playoffen.