Nässjö

Tre nya villainbrott i Nässjö kommun


[adrotate banner=”28″]
Under måndagen har ytterligare tre villainbrott upptäckts på mindre orter i Nässjö kommun, rapporterar polisen. Inbrottet ska ha skett under inbrottsvågen i helgen.

En familj i Äng kom idag måndag hem till sin villa efter att ha varit borta över helgen och fick se att någon slagit sönder ett fönster och tagit sig in i bostaden. Från bostaden saknades smycken.
I Solberga upptäcktes ett inbrott i en villa. Inbrottet ska ha skett under några timmar i söndags kväll när ägaren var borta. I detta fall stals smycken och kontanter.
Under eftermiddagen upptäcktes ett villainbrott i Ormaryd där tjuven brutit sig in via en altandörr. Ännu oklart vad som stulits.
Polisen ser nu ett mönster när det gäller helgens inbrott och misstänker ett samband.
”Om man tittar på tillvägagångsättet är det mindre orter på Höglandet och vid de flesta tillfällen har man brutit upp fönster eller altandörr eller krossat fönster. Genomgående är det guld och kontanter som saknas. Man kan nog tänka sig att det finns någon koppling mellan en majoritet av inbrotten”, säger polisens presstalesman Stefan Karlsson till Höglandsnytt.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook